Geen producten (0)

Over Mrs. Living

Interieurstyling triggert mij al mijn hele leven. Al vanaf dat ik naar het MBO ging, restylde ik mijn kamer maandelijks. De ene maand was mijn kamer in Chinese sferen, waarna het de maand erna weer strak en modern was. Geen maand stond er iets hetzelfde! En nog steeds vind ik het erg leuk om mijn huis elke maand te veranderen.

Ik heb dan ook het geluk dat ik voor mijn werk op verschillende groothandels kom. Hierdoor zie ik veel nieuwe, mooie accessoires die passen binnen de laatste trends! Omdat ik niet alles in mijn eigen huis kan zetten, lijkt het mij erg leuk om datgene wat ik mooi vind, via een webshop te kunnen delen met jullie.

Ik ben  altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor mijn eigen huis en werk. Ik lees veel woonbladen, kijk alle woonprogramma's, speur Pinterest en instagram af op zoek naar die ene accessoire die ik nog mis voor de webshop.

Toen ik deze webshop van iemand over kon nemen, wist ik gelijk: Dit is het, dit is mijn passie die ik graag met jullie wil delen! Producten die ik mooi vind aan andere mensen laten zien. En hopen dat zij er net zo blij van worden als ik!

Sinds kort heb ik de webshop uitgebreid met bruidswerk. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het bloemschikvak en wil mijn kennis en creativiteit hierin graag met jullie delen.

Ik wens je veel plezier met rondkijken in mijn webshop vol mooie spullen. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je me altijd mailen: info@mrs-living.com

Groetjes, 

Andrika